Maya homeopati © 2010 • Thulegatan 24, Sundsvall • 072-227 25 96

Nyheter

 

 

• Samarbete »

Jag samarbetetar och delar även lokaler med Diplomerad massageterapeut Pelle Heurgren

 

 

 

 

Reconnective Healing

 

 

 

Vad är Reconnective healing? Det är en ny kraftfull form av healing introducerad av amerikanen Eric Pearl. Många forskare anser att den kan ha kommit till jorden för första gången i den tid vi lever i nu. Enligt såväl våra nutida som forna tiders healingmästare, liksom välkända personer inom vetenskap och forskning, hjälper Reconnective healing oss, till skillnad från olika former av ”energihealing” , att läkas på många fler nivåer än tidigare och har en häpnadsväckande förmåga att mer helt och fullt komma i kontakt med oss själva, andra människor, jorden, universum och vår multidimentionella mänskliga natur.

 

Reconnective Healing stämmer dig i en ny frekvens och balanserar dig, du når djup avslappning och du kan få uppleva läkande på olika plan.

 

Helandet börjar då du kommer för healing och fortsätter verka efter besöket. Eric Pearl säger:

 

"Om du har tur kommer ditt helande i den form du förväntat dig; om du har verklig tur kommer ditt helande i en form du inte ens har kunnat tänka dig, en form som Universum har tänkt ut speciellt för dig."

 

Så... var förväntansfull men utan att förvänta dig något speciellt - var uppmärksam på vad som händer i kroppen! Ur boken Reconnective healing av Eric Pearl.

 

 

 

 

 

 

“Det finns mer I livet än att öka farten”. 

 

 

Citat av Mahatma Gandhi.